Április 30, szombat, 20 fok feletti hőmérséklet. Ha a sosem látott bringás tömeg nem ültetett biciklire, a mai nap felpakol a megállíthatatlan hullámokra. Egész nap bicajos programok, délután újra áthömpölyög a városon a világ legnagyobb és legvidámabb Critical Mass-e, este meg mi hozzuk el az MTV-vel a bicajos divatbemutatót Én és a Biciklim fotózással és partyval.

Menjünk sorban a programokon!

Ha már korábban kezdenéd, ajánljuk a Vasúttörténeti Parkban rendezett Cube- MK bringás szezonnyitó (két)napot. Lesz vásár nagyban, ahogy az Almássy téri központban is lesz Bringabolha.

A Critical Mass-re csillagtúrák vezetnek több nagy területről, így a starthoz vezető utat is csapatban teheted meg.

A menet 4-kor gyülekezik a Vérmezőnél az Attila úton, átteker az Alagúton, a Lánchídon, az Erzsébet- híd két oldalán és 18:30-kor a városligeti Király- dombon lesz a nagy bringaemelés. Az garantált, hogy két vége között megszámlálhatatlan lány és fiú fog visszamosolyogni  napszemüvegük mögül a máskor tömött utak közepén.

A felvonulásról minden infót megtalálsz az oldalon. Facebook-event, gyere & oszd meg!  CM-es képeinket nézegesd itt.

City Of Joy from daniel fiantok on Vimeo.

Este a divat és a bike-love jegyében a Cyclechic.hu és az MTV Switch szervezésében a Dürer- Kertben várunk titeket! Igazából még CM-re is alig tudunk kimenni, mert itt építkezünk, úgyhogy beleadunk mindent!

A kerthelyiségben tartott ingyenes bulin 19 órától az utazom.com Én és a biciklim fotózásával, 20:30-tól biciklis divatbemutatóval, 22:00-tól 1-ig DJ Izillel majd Tesco Discoval várunk!

A bulival egy időben a belső terekben Goodfellaz klub lesz Bobakrome-mal és Akkezdet Phiaival, valamint Emergenza 2nd step no.3, 1300/1800 frontért.

A Zichy Géza utca felőli bejáratnál extra bringatárolókkal várunk a Magyar Kerékpárosklub jóvoltából!

Emeld a bringát a buliba! Tedd ki a faladra, hívd meg ide is a barátokat, szerelmeket, kiszemeltedet! Az eddigi divatbemutatók anyagait megtalálod itt.

A CM-en és a bulin készült fotóitokat, videóitokat várjuk a mélcímünkre!
 

A bejegyzés trackback címe:

http://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr612865896

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kricsfalussy Beáta | KÉT KERÉKEN 2011.05.01. 18:25:26

Ugye, milyen jó biciklire pattanni és teljes erőből tekerve száguldozni, vagy csak alig hajtani és gurulni, nézelődni – máskor meg egy hirtelen fékezéssel kifarolni, lejtőn ugratni? Eszünkbe se jut közben, mennyi fejtörést okozott egy emberi erőv...

Trackback: Jólesz György - A NAGY BICAJTÚRA 2011.05.01. 18:24:24

– Akkor hát, barátaim? Indulhatunk? – kérdezte a túravezető.– Még nincs itt mindenki – szólt egy hang hátulról. – Ki hiányzik? – A Camping – válaszolta az előbbi hang. A túravezető sóhajtott. – Mindig ezt...

Trackback: Horgas Judit - KRITIKUS TÖMEG 2011.05.01. 10:46:50

„Ha a radioaktív anyagok hasadása során önfenntartó láncreakció jön létre, akkor nevezik a reaktor tömegét kritikus tömegnek.”Tömegben lenni rossz: tülekedés, gorombaság, hónaljszag. Egy leküzdhetetlen, láthatatlan erő szardíniadobozba töm,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.