Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Cyclechic x Best of Stilblog

Április elsején volt a Best of Stilblog dizájnvásár a Merlinben. A novemberi első ilyen rendezvény után az a megtiszteltetés jutott a cyclechic.hu-nak, hogy részt vehettünk a bicajos részleg szervezésében.

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon pöpec vasárnapi esemény volt a mostani BSB, ahol hazai designer tervezők munkáiból, valamint bicikliktől kiegészítőkön át minden másig lehetett vásárolni a tavaszi- nyári szezonra. Reméljük minél előbb lesz újra ilyen, addig is meséljenek a képek!

Bicajok
 

Merényi

A bristoli bringaépítő találkozó és a hazai expo után itt találkozhatott a közönség az új Merényi vázzal, ami Burletta névre hallgat. Dani karbon kiegészítőkkel szerelte fel a kék vázat, aminek boldog tulajdonosa egy Ferrari nyeregre helyezheti testsúlyát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merényi Dániel aka. Grafitember előadása:

Designbikes & Csajbringa

Városi bicajosok számára elérhetőbb, mindennapos használatra felújított és kérésre épített bicajokkal kereskedő Csajbringa és Designbikes is bemutatta termékeit.

/A lehető legamatőrebb indokból (lemerült aksi) Csajbringáék előadását sajnos nem sikerült felvennem, szerencse, hogy Merényi Daniét megörökítették.../

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kiegészítők
 

Bringabag

Fényvisszaverős gatyapántok, esővédők ülésre, csomagtartó táskák és csengők a Bringabag standján.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1mind1

Övek, karkötők és ékszerek az 1mind1 standján újrahasznosított bicikligumikból

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blind chic & Butcher

A bringabag és a BAD tervezői között foglalt helyet a Blind Chic hátizsákok és a Butcher bringaműhely standja Barack kutyával kiegészülve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cangira - Bagaboo- Felvarrom

A Bicycle-Art-Design standján csomagtartó táskák, futár(és nemfutár)táskák, bicikligumiból készült kiegészítők között lehetett válogatni.

 


Urbanlegend...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

by Geréby Zsófi. Zsófi különleges technikai anyagokból gyárt utcán is hordható ruhát biciklivel közlekedőknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bringamatrica

Mindenféle minták biciklikre a Bringamatricától.

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr544361556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása