Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Bringás karácsonyi ajándékok – luxusbiciklitől a hazai termékekig

Idén is összegyűjtöttünk nektek egy nagy adag karácsonyi ajándékötletet, amiknek biztos örülnének a gyakran vagy alkalmakként városban bringázó ismerőseid. A szigorúan szubjektív lista a nemzetközi luxuscégek termékeitől a hazai manufaktúrákon át pár teljesen egyedi őrületig terjed.

Kezdjük a ritka és drága cuccokkal, hiszen a bringa nem csak az oldalzsebes military nadrág kedvelőinek lehet közlekedési eszköz vagy önkifejezési mód.

Gucci

A 2008-as Olimpia idején találkoztunk először a Gucci több ezer dolláros holland bringáinak képével, majd tavaly a Bianchival közösen adtak ki egy aluminium és karbon szériát, ami potom 14ezer dollárba kerül.


Chanel

Aki nem sportos karbon bringára szeretne sok ezer dollárt költeni, annak ajánljuk a Chanel 8 sebességes, Brooks bőr kiegészítőkkel felszerelt városi bringáját. 17000 dollárt kóstál.


Louis Vuitton: Craftsment on wheels

Az LV Victoire márkával készült fixije és bringapóló szettje csak azoknak elérhető, akik tudják hol kell az egyedi darabokat megkaparintani. Olvass többet az LV szettjéről.



Stringbike: karbon és alumínium bringacsodák lánc nélküli hajtással

A csepeli bringagyár egyedi fejlesztése itthon is elérhető a finomságokra vágyóknak. A Stringbike-kal találkozhattatok a Cycle Chic Design Night-on, de megnézhetőek a Csepel Vásár utcai boltjában is. A képen látható, Race across America-ra Szőnyi Ferencnek készült bringa 2013-tól kerül forgalomba.



Merényi: hazai személyre szabott prémium bringák

A Napirajzos Grafitemberként ismert Merényi Dániel Miskolcon gyárt egyedi, személyre szabott bicikliket finom ízléssel rendelkező hazánkfiainak és mindenki másnak.


Gyerekhordó és bevásárlóbringák Visziklitől

Legjobb lenne, ha a Jézuska is biciklivel járna! Egy dobozos bringába bepakolná a sok ajándékot, a fenyőt, és már indulhatna is! Ha neked is sok szállítani valód van, vagy szeretnél a gyerekeidnek nagy-nagy örömöket okozni bármikor az évben, járjatok ti is visziklivel vagy triciklivel!
Értékesítés és bérlés: www.viszikli.eu,


Összecsukható Birdy kerékpár, üzletembereknek

Az összecsukható bringázás a közlekedési módok keverésének és a tárgyalásokra való elegáns megérkezésnek a kulcsa. Ára 415000 ft az Evobike-nál

Csajbringa 7 sebességgel - általad választott színösszetételben

A 7-fokozatú váltó biztosítja, hogy bárhol boldogulj a bringáddal, akár Pest sík utcáira, akár Buda dimbes-dombos tájaira visz az utad, de egy Balaton-kerülés sem okozhat gondot vele. Duplafalú felnijei, merev, acél váza és válogatott, minőségi összetevői gondoskodnak róla, hogy hosszú éveken át töretlenül társad maradjon.

Ára 108.000 Ft. http://csajbringa.hu

Csepel Royal & Torpedo 2013

Íme a 2013-as férfi és női Csepel modellek, melyek vázát 31990 ft-ért lehet elérni.

csepelbolt.hu

 


Bringakiegészítők és díszek

Az idei év slágertémája a beltéri bringatárolás designer megoldásokban. A Mikili polcai pont ilyenek: 295 – 395 euró árban kaphatóak azok a bútorok, amikre a lakásban is felakaszthatjuk jól ápolt designer bringáinkat.


Bringakormány-trófeák

Az év designer megoldása után az év legőrültebb ötlete a biciklis trófea. 50 fontért kaphatsz egy tartót, amibe a kiválasztott kormányt már te választhatod. Trófeához emléktábla is jár, aminek a szövegét elküldöd és legyártják neked a nagyvad adataival itt: Bicycle Texidermy


Brooks Union Jack nyergek

Az angol bőrkiegészítők márkája, a méltán híres Brooks az idei londoni Olimpiára jött ki nemzeti színű nyergeivel. A 270 eurós szettről itt olvashatsz többet.


Patinás újságtartó elegáns bringákra

Olasz városok legstílusosabb bringásai járnak kormányra szerelhető újságtartóval. Ügyes hajtogatással akár olvashatsz is a pirosnál, egyébként egyedi dísze lehet a kerékpárodnak. Az ára pedig alig 20 euro. Infó itt.


Szoknyavédők

Kétféle fajtát ajánlunk, egyik a dán Velorbis elegáns bőr szoknyavédője, másik egy horgolt típus a holland Simeli-től. Válaszd ki, melyik tetszik!


Csináld magad bringasáv!

Egyedi cucc, amivel a város design-ját változtathatod meg: az X Fire bringalámpájakét lézer segítségével bárhová bringasávot rajzol mögéd, mindezt pedig 40 dollárért kaphatod meg.

 

Küllőfény

Másik világítós móka a Monkeylectric küllőfénye, ami egyszínű vagy több színű változatban is kapható és mindenféle szuper dolgokkal világíthatjuk vele be a bringánkat és az utcát. Mindezt 50 vagy 75 euróért.


Bundás- hologramos üléshuzat

A Pleasemachine téli üdvöskéje az otthon melengethető, az utcán pedig csillogó-villogó bárányból készült üléshuzata boltból 9000 ft-ért, a webshopból 39 euróért.


Csajos mintás markolat
a Rocket Bikes-ból


Matricák és fényvisszaverős kitűzők

Mókás Dotty matricák 1150 és Typikal fényvisszaverős kitűzők 650 ft/db áron az Insituból.


Kosártól a gyerekülésig
a Bikeplanet.hu-tól


Vászon üléshuzattól a csomagtartótáskáig
a Bringabag-től

Szettben (nyeregvédő 2.900,- Ft, kormánytáska 3.900,- Ft, szoknyavédő 2.900,- Ft) vagy csak úgy magában.


Csomagtartó táskák
a Cangira évvégi kiárúsításában


Bringa inspirálta ruházat és kiegészítők

Szerintünk bármiben lehet bringázni, de sokan a biciklizésből inspirálódva gyártanak ruhákat és kiegészítőket. Pár ismert, és kevésbé populáris ötlettel állunk elő.

Michaux club táskák

A szokásos futárzsák dömping mellett igazi felüdülés egy női oldaltáska, ami magán viseli a futárzsákok stabilitását, de nem leszel tőle urbán gerilla. Mindezt vízálló és fényvisszaverős anyagokból, Angliából.

michauxclub from Emma Nichols on Vimeo.


Egyedi ezüst és bronz ékszerek
a Körben csapat ékszerészműhelyéből.

További információ, képek, árak és rendelés az oldalon található elérhetőségeken.


Retikül, övtáska, ékszerek és szerszámostáska gumibelsőből
a MuyMuy műhelyéből 1500- 6000 ft áron.



Budapest utcáin koptatott kerékpár gumiból készült öv
az 1mind1-től.


Futárzsákok, bringástatyók
, csajoknak és pasiknak, vagány vagy visszafogott stílusban a Lupusbagtől.

Vadiúj és recycling, egyvállas vagy hátizsák, színes vagy nem annyira... Táskaálmod megvalósul, kétvállas táska 12000-től.



Futárzsákok
a bagaboo-tól csapatós fílingben.

Winters Edge. from John Amunét on Vimeo.


A macifül sál-sapka egy igazi kedvesség a téli hétköznapokra.

A serin sál anyaga meleg puha , megvéd a bringázásnál a széltől, hidegtől és több színben kapható. Ár:3500ft. Megvásárolható a Serin műhelyben : VI.ker Hegedű utca 3. 2emelet vagy a webshopban


Derékmelegítő, csősál és egyéb vidámságok
a Musutól.


Gumicsizmák polár bélésekkel a vizes és havas napokra.

Válassz 7200 ft-ért kaucsuk gumicsizmát és 1990-ért polár bélésta Gumicsizmabolttól és védekezz a csapadékos napok ellen!

Szélálló bringás térdvédő az érzékeny ízületek védelmére. Az Endura praktikus, stabil és lélegző termékét 8990 ft-ért kaphatod most meg.

Hétkerék Szimpla Bringapince

Mindenféle hazai és külföldi bringás holmi a Kazinczy utcában

És ha már megvettél minden ajándékot, de csak a fa hiányzik:

Rendelj bringás karácsonyfa házhozszállítást a Kantaa csapatától!

Boldog Karácsonyt!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr184974509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása