Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Bemutatkoznak a fotósok

Vannak állandó fotósok, akik az olvasókon túl rendszeresen töltik az oldalt tartalommal, hogy mi csak ámuljunk. Most megmutatjuk, kik ők, hiszen megérdemlik.

Hargita Nándor

Hobbiból fotózok a saját magam örömére. Nagyjából 2003 óta, akkor került a kezembe egy digitális fényképezőgép. Filmes gépem már 97-ben is volt, de akkor még csak lövöldöztem, nem fotóztam. Imádok felhőket fotózni (cloud_porn!), nagyon szeretem a tükröződést, a nagy tereket. A "bringás témát" a bringázás felől közelítettem, kb 3 éve bringázok minden hétköznap márciustól decemberig.

bpcity.hu http://indafoto.hu/darthwalk nandi.inda.hu

darthwalk: Nándi - tagged

 

Hamvas Bálint

Sport es bringafotóval foglalkozom elsősorban, korábban magam is versenyszerűen bringáztam, de akkor meg fiatal voltam es kellett a pénz. A kerékpáros versenyek fotózásában a fajdalom (felfele), a félelem (lefele) es az öröm(a célban) hármasát keresem, de fontosnak tartom a városi kerékpározás jelenségét is, magam is gyakorló városi bringás vagyok. Van egy fotózással es bringázással foglalkozó blogom, az mtbfoto.blog.hu, ami sajnos az utóbbi időben kicsit belassult, mert Londonba költöztem es az új munkahely elveszi kb. minden energiámat.

Mp3Pintyo

5 éve próbálok megörökíteni mindent ami körülöttem él és mozog vagy épp nem mozog így menekülni sem tud a lencse elől. Minden ember megpróbálja valahogy átadni az érzéseit másoknak, legyen az zene, szöveg vagy akár csak egy kép. Mivel borzasztóan énekelek es inkább beszélni szeretek mint írni így a képeken keresztül szeretném megfogni az emberek lelkivilágát.

Zsolt

36 éves vagyok és hivatalosan semmi közöm a fotózáshoz. Egyetemi oktató vagyok és a fotózás arra jó, hogy átállítson egy másik vágányra.

Nagy „Oldman” István

A "művésznevem" - Nagy "Oldman" István, vagy simán Oldman. Weboldalam éppen épül, egyelőre az új fotós blogomba írogatok; ez pedig a flickr-em.

A CriticalMass felvonulásokon, ha tehetem részt veszek, egyébként tömegközlekedem! :)

JP

Juhász Péter

jp.co.hu@gmail.com

Boci aka Király Botond László

Valamikor 1990 környékén találtunk egymásra a fényképezéssel egy Szmena 8M társaságában. A gép 1-2 év után feladta és én szert tettem első és utolsó mechanikus puffogtatós (értsd kézzel felhúzós fix lencsés) fényképezőgépemre. Ezzel töltöttem el a következő jópár évet, mikor 1996-ban végleg bedöglött a mechanika és én tovább léptem egy félautomata tükörreflexes fényképezőgépre. Ez a gép már adott lehetőségeket a kezembe, de az még mindig volt inkább puffogtatás, mint fényképezés. 2004-ben ez a gép is úgy döntött, hogy nyugdíjba volnul. Majd egy évre rá beköszöntött számomra is a digitális fényképezés korszaka, a mai napig használt, Olympus C-310Z gép személyében. Mániám lett a makro fotózás és azt hiszem egyre sikeresebben bontogatom a szárnyaimat egyéb témák fényképezése terén is. Képeimet saját oldalamon, a kboci.fw.hu-n szoktam elhelyezni.

kiraly.botond@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr531036708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása