Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Cycle Chic könyvpremier Bécsben

Szerdán a Vienna Cycle Chic szervezésében mutatták be a Cycle Chic könyv német kiadását Bécsben. Az esemény a városháza mellett az önkormányzat által idén létrehozott FahrRADhaus nevű bringás központban volt. Előadást tartott Mikael Colville Andersen a mozgalmat elindító Copenhagen Cycle Chic alapítója és a Copenhagenize Consulting vezetője. Még engem is a színpadra hívtak a szervezők és iszonyatosan jó volt látni, hogy a budapesti bringaboom mennyire lenyűgözi a tőlünk sok mindenben fényévekkel előrébb járó országok lakóit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A helyszín az önkormányzat új kezdeményezése, ahol a sportosabb bringás programoktól kiállításokig tartanak rendezvényeket a jövőben. A bejárat előtti utcahosszon a fedett zárható bringatárolótól az Erzsébet téren is megjelent Cyclehoop autóig mindenféle tárolóhoz lehet lakatolni, bent jelenleg városi bringák kiállítása van berendezve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kiállított Brompton és hf barátunktól kölcsönkapott folding bicaj a vonaton utaztatva 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Funkcionalitásában kérdéses, de mindenképp feltűnő biciklivázas fali megoldás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vienna chic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anabel és Paul, a bécsi blog szuper jófej szerkesztői, akikkel bárok és klubbok között pirkadatig jártuk a várost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rockin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balról jobbra: Anabel Rasper (Vienna Cycle Chic, Copenhagenize), Áron Halász (Hungarian Cycle Chic), Mari Lang (FM4 Moderátor), Pia Werner (Prestel könyvkiadó), Mikael Colville-Andersen (Cycle Chic, Copenhagenize alapító), Paul Rasper (Vienna Cycle Chic), Martin Blum (bécsi kerékpárügyi megbízott). fotó: Vienna Cycle Chic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRIDE:

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr604523474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása