Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Kedvenceink a Bringaexpo-n

Most hétvégén volt a Bringaexpo, ahol már több éve főleg a sportos bringás vonal képviselteti magát, de mégis alig van olyan stand, ahol ne kínálnának a mindennapi bringázáshoz bicikliket és kiegészítőket. Mi a városi bringás vonalra figyeltünk és most megmutatjuk azokat a kiállítókat, akik szerintünk a legjobbat mutatták.

Electra

A korábbi években virágos mintáival, széles kormányaival, nagy üléseivel felszerelt beach cruiser-ekkel feltűnést keltő Electra Bikes idén a felső kategóriájú Ticino és az Amsterdam bringáival képviselte az elegáns városi kerékpárosokat. Klasszikus felépítésű és hajtású városi bringák tekintetében az ő standjuk volt a legkiemelkedőbb.

Stringbike

Nem klasszikus hajtású bringák terén viszont a pár éve bemutatott Stringbike-é volt a leglátványosabb stand. Fehér függönyeivel és fekete-fehér, autószalonok mintájára kiállított bringáival mindenképpen a magyar találmány vitte a prímet. Sajnos amikor arra jártunk személyzet nem volt a biciklik mellett, így a különlegességről leginkább csak nézni lehetett. Annak viszont nagyon örülünk, hogy az országúti biciklik kizárólagossága után mostanra már a Stringbike is ráérzett a felső kategóriás városi biciklik gyártására.

Csajbringa

Egyediségben az idei Expón a Csajbringa vitte a prímet. A lycra ruhák, színes lufik és céges zászlók világában felüdülésként ható idillikus vidéki nagymama-udvar láthatóan minden arra járót kizökkentett a neonvalóságból és mosolyt csalt az arcokra.

Bobike gyerekülés

Gyerekülésből és családi megoldásokból több standon lehetett megoldásokat látni. Minket a BikePlanet standján kiállított holland anyahajó fogott meg leginkább a Bobike gyerekülésekkel és Basil kosarakkal.

Neuzer

Megérkeztünk a közbringákhoz. A BKK és a Telekom mellett a Neuzer is bemutatta saját közbiciklijét, melynek darabjai már Szegeden és Esztergomban is kint vannak az utcán. Emellett hozták a férfi-női sajátbringás szekciót is.

Csepel

A méret versenyében talán a Csepel volt az aranyérmes, akik ismerős biciklijeik mellett most is hozták a színkavalkádjukat, meg az elegánsabb Brooks termékeket is. Felhívnánk a figyelmet a képen elrejtett felcsavarható Brooks csomagtartó táskára, valamint a csatos nadrágpántra.

MOL Bubi közbringa

És igen, az év legnagyobb durranása a MOL Bubi, azaz a budapesti közbicikli rendszer. Az áprilisban startoló, 75 állomáson kihelyezett 1000 bicikli - ha jól csinálják - óriási lökést adhat Budapest élhető várossá válásának és természetesen egy egyszerű, olcsó és gyors eszközt az itt közlekedőknek. Mérfőldkő ez, kérem!

Közreműködésünkkel fotózást is tartott szerény standján a BKK.

Magyar Kerékpárosklub

Szívünk csücske, a kényelmes, gyors és biztonságos biciklizésért dolgozó Magyar Kerékpárosklub idén a "városi közlekedés" témakörre építette nagy és látványos standját. Bemutattuk a Bringabarát kerékpártárolóit, a közlekedés legkülönbözőbb lehetőségeit a cargo bringáktól kezdve a vásárlási megoldásokon át a Cyclechic fotóival a mindennapos munkába járásig.

Sokan jöttek tagságot váltani és az 1%-ról nyilatkozni, ami nagyon nagy segítség a klub munkájának. Enélkül nem tudnánk dolgozni a biciklis közlekedésért, úgyhogy ha még nem tettétek, támogassátok a Kerékpárosklubot!

További fotókat itt tudsz nézegetni:

 

Ha tetszett a poszt, nyomj egy lájkot és kövesd a blogot a facebookon!


A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr885842603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása