Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Köss novemberig biztosítást és szerezd be végre azt a király okoskarkötőt!

Számunkra, akik nap mint nap használjuk a bringát, sokkal többet jelent egy közlekedési eszköznél. Ismerjük minden küllőjét, matricáját és a karcolásait is. Jó érzés szemmel tartani a bolt, vagy a váróterem ablakából, és ugyanott találni egy hosszú munkanap után, ahol hagytuk. Én bevallom, mindig van bennem ilyenkor egy kis megkönnyebbülés. Megpaskoljuk a nyerget és eltekerünk a naplementébe.

lufis_margithid_k.jpg

Sajnos nincs az a szuperlakat, ami megvédené a bringád egy igazán elszánt tolvajjal szemben. Van viszont jó biztosítás, ami kárpótolhat egy esetleges veszteségért. Pláne, ha az a lopások mellett kiterjed a balesetekre és károkra is, akár mi okoztuk, akár mi voltunk az elszenvedői. A Hello Bringás a szerencsétlenül járt kerékpárosoknak kínál megoldást baleset-, vagyon- és felelősségbiztosítás formájában, sőt, ha március óta egy Csepel bringa boldog tulajdonosa vagy, akkor ajándék biztosítást is kaphatsz.

A múlt héten láttam egy megszeppent bringást a Margit-hídon, aki nem tartott elég nagy oldaltávolságot és ezt egy visszapillantó tükör bánta. A szitu egyértelmű volt, ő hibázott, nem tekert el, vállalta a felelősséget. Talán neki a jó lelkiismerete mellett már volt is biztosítása, különben egy ilyen gikszer sajnos sokba kerülhet.

lanchid_hcc.jpg

A baleseti statisztikákból viszont az is kiderül, hogy gyakoribb egy kerékpáros-autó konfliktusban a gépjármű felelőssége. Ennek megállapításáig jól jöhet minden anyagi segítség, ha tönkre ment a bringád, főképp, ha törést, vagy súlyosabb sérülést szenvedtél. 

Na de mégis hogy jön ide az okoskarkötő, vagy egy síszemüveg, esetleg egy korcsolya? Egyszerű, 50 000 Ft-os DECATHLON ajándékkártyát nyerhetsz, ha október 31-ig megkötöd a Hello Bringás bármelyik biztosítását és ezzel automatikusan részt veszel a Hello Ősz nyereményjátékban.

Ha nincs időd, pláne kedved a papírmunkához, az sem akadály, biztosítást a legegyszerűbb és leggyorsabb módon köthetsz a weboldalon, vagy az ingyenesen letölthető bringás applikáción keresztül. Utóbbi ráadásul tele van további hasznos funkciókkal, mint a bringakereső, kárbejelentő és szervizkereső alkalmazás. Ó igen, azok az alattomos defektek egy teljesen ismeretlen környéken...

pirosbicikli_hcc.jpg

A jó lakat mellett a Hello lopásbiztosítása igazán megnyugtathat

További információ a honlapon és a játékszabályzatban, a várva várt sorsolás pedig november 5-én.

Addig is élvezd a biztonságos, gondtalan tekerést! Jó utat!

zoldlampa_hcc.jpg

(x)

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr4214293395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása