Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Karácsonyi biciklis ajándéktippek - chic cuccok lányoknak és fiúknak

Itt az utolsó hét Karácsonyig, és mi sem maradunk ki a jóból. Csak a Karácsonyfádtól függ, hogy újrahasznosított gumiból készült öv, táska vagy egy egész bringa is befér-e a fa alá! Lássuk mit kíván egy chic bicajos a kisebbtől a nagyobbakig...

 

 

Övek és ékszerek bicikligumiból - a kopás menő

Az 1mind1 övei ha nem a WAMP-ról, akkor az utcáról lehetnek ismerősek.  Itt a szemétbe került szétfékezett gumi, a foltozott belső lesz érték.  Éljen az újrahasznosítás! Az övek 4000-6000 forint, a karkötők 1500-2000  forint, a komolyabb, fűzött nyakláncok pedig: 6000-8000 forint között  mozognak.
1mind1.com
facebook.com/1mind1

Bringanaptár 2011

A 2011-es bringanaptár témája a bringa és a street art, a graffiti találkozása: amikor a kerékpár kreatív megmunkálás áldozatává válik. Amikor téma lesz és ihletet ad. És amikor: csak ott áll – de az már önmagában is művészet. A művek szereplői: a kötéltáncos, az egykerekezős, a majom és a nyúl, a vízóra leolvasó, a városi angyal, a dús keblű hölgy, a jelmezes medve, a bácsi szatyorral, a srác, aki csak vár, a cilinderes és a kétszarvú, a mutatványos és a plasztik figura – és még sokan mások. 2011 forint, a cyclechic is tett bele valamit és a Néprajzi Múzeumon keresztül veheted meg, hiszen ők készítették.

Derékmelegítő lányoknak és fiúknak, nem csak bringázáshoz

A lollee divatos és rugalmas kiegészítő a derekadnak, amely feldobja ruháidat, és még praktikus is. Hordhatod kívül vagy elrejtve. Divatos kiegészítő sportoláshoz, irodába, utcára és buliba is. A kerékpáros sportok hívei körében már bizonyított, évek óta keresett és nagyon kedvelt. Kétrétegű rugalmas pamut anyaga megfelelő védelmet nyújt az egyik legérzékenyebb területnek, a derekadnak. A lollee csak ott véd, ahol szükséges, nem kell izzadnod a sok egymásra vett póló alatt, amikor csak a derekadnak van szüksége többszörös, meleg védelemre. Egyedi szabásvonalának köszönhetően rendkívül kényelmes, mozgás közben sem csúszik el. A lollee 13 színben, 6 felnőtt és 3 gyerek méretben kapható. http://www.lollee.com/

Nyeregvédő, nadrágpánt, biciklitáska

A BringaBag biciklistáska igazi dísze a bringádnak. Színes vagy fekete, mintás vagy egyszínű, csajos vagy pasis típusok kaphatók, a táskák vízeleprgető, erős teherautó ponyvából készülnek. Áruk 8850 ft. A nyeregvédő nem csak dísz, hanem télen- nyáron megvédi kikötött biciklid ülését a csapadéktól, így ha felülsz, meleg száraz ülés vár. A nyeregvédő ára 1190 ft. Ha már van BringaBag biciklitáskád vagy nyeregvédőd, színben hozzá illő pántot ajánlunk. Ha másra vágysz, közel húszféle szín közül választhatsz, csak 800 forintért.

www.bringabag.hu

Biciklis.hu - ajándék kicsitől a nagyig

Találsz itt mindent a handmade bicikli alakú fülbevalótól a nyugat-  európai gyártmányú biciklis táskákig, kosarakig, amiket felpattinthatsz a  bicajra, majd tovább is viheted, ha már leszálltál. De van itt póló,  mesekönyv, túrázó térképek, országútis sapka retró hangulatban, szóval  minden. Termékek: Biciklis.hu, Bikeplanet.hu

 

 
 

Színes, sikkes biciklis táskák, esőkabát és nadrágpánt

Karácsonyi vásár/téli kiárusítás a cangira mintaboltban 2010. december 23-ig! Minden termékre 20-30-50% árengedmény! (Csomagtartó-, váll-, kormány- és övtasik, esőköpenyek, nadrágpántok, küllőgyöngyök stb.) Mintabolt: Snowman sí- és snowboard shop (VII., Bp., Wesselényi u. 13.) Nyitva: hétköznap 10-19 óra, szombaton 9-13 óra között. Az engedmény csak a mintabolt árukészletére (az egyedi megrendelésekre nem), és csak a cangira termékekre vonatkozik, egyedi megrendeléseket 2010. december 15-éig tudunk elfogadni!

www.cangira.hu

 

Gyerek fabicikli, felcsatolható kormánykosár, folding bicaj

Az Evobike akciós ajánlatai között a gyerekeknek való fabiciklik, triciklik és rollreek között patent Ortlieb csomagtartó táskákat is találsz, ami tökéletesen bírja az esőt és túrához is alkalmas. De van itt igazi csajos, bevásárlós klickfix kosár több típusban és színben, ami szintén kéz-kompatibilis. Igazi vonatos, HÉV-es, bicajt a tömegközlekedéssel kombináló gentleman-ek számára kicsire összecsukható folding biciklit is kínálnak. Sőt, még combra akasztható esővédő is van, ami pár másodperc alatt fel és levehető, de vízálló!
az evobike.hu termékek árai, hírei és ünnepi nyitvatartásuk

Biciklis ihletésű és praktikus ruhák, laptopmatricák a Musutól

Nyakmelegítők, más néven egybesálak vagy buffok, kinek hogy tetszik, és kesztyűk polárból, pamut béléssel, választható mintákkal. A nyakmelegítő 3100ft, a kesztyű 2900. A Musu polár vagy pamut derékmelegítői is megvédenek a hidegől, stabilan egyhelybn maradnak és mintázhatók. Áruk 3100 ft. Az UV álló laptop és netbook matricákról itt tudhatsz meg többet.
www.musu.hu

Egyedi bicajos sapkák, lakatruhák, kiegészítők

Pénztárca, nadrágleszorító, lakatruha ezek 1000 forint allati dolgok, és mind arra jók, hogy megvédd a biciklidet a lakat okozta sebektől, a nadrágodat a koszolódástól, és hogy még egyedibb lehess, varrathatsz saját színű, mintájú, méretű és anyagú sildes sapit is Serinnél. Vagy ott a szuperkúl Budapest mintás is. Termótól a kordon át a szövetig. A sapka 3500 ft a Hajtás Pajtás boltjában a Király 83. alatt, a lábpántok, lakatruhák és pénztárcák 700 és 1000 közötti áron kaphatók.

Több kép és infó: http://www.serinstyle.blogspot.com/

 

 

Egyedien épített bringák csajoknak

A Csajbringa egyedileg épített, városi retró-kerékpárokat kínál hölgyeknek, különböző, stílusos színösszeállításokban. Különös hangsúlyt helyezünk a válogatott, minőségi alkatrészekre, a pedáltól a markolatig. Kérésre kosárral, lámpával, csomagtartóval és U-lakattal is felszereljük a cangákat, amelyek súlyát alap igyekszünk 12 kiló körül tartani. Váltós, agyváltós, kontrás és szabadonfutó gépek egyaránt gurulnak ki műhelyünkből, melyekre egytől egyik garanciát vállalunk. A bringák alap ára 58 ezer Ft, amelyhez szintén jutányos áron kínálunk kiegészítőket. Februártól belvárosi bemutatótermünkben várjuk a kedves bringás hölgyeket - na és pasijaikat, akik kedvükben szeretnének járni egy igazán csinos, városi kerékpárral.
http://csajbringa.hu
http://facebook.com/csajbringa

Ha esik, ha nem: gumicsizma!

Havas latyakban egy gumicsizma kincset ér és ha egy meleg béléssel kiegészítjük, teljes lesz a komfort. Ha a sok bringázástól olyan erős a vádlid, hogy nem kényelmes a magas szárú csizma, egy rövid szárú ezüstös szépséggel te is megúszhatod a felfázást. A szikrázó hóesésben az ezüst gumicsizma igazán jól mutat, szettedet hozzáillő béléssel és táskával teheted teljessé. Dögös szerelésekhez ajánljuk a fekete krokodilbőr hatású gumicsizmát, bordó béléssel kiegészítve, amit most akciós áron vásárolhatsz meg a Gumicsizmabolt.hu-n. A Gumicsizmabolt.hu-n a liláskék cseresznyevirágos gumicsizmát béléssel együtt most olcsóbban rendelheted meg és még egy csinos farmert is választhatsz hozzá a webshopban.

Gumicsizmabolt.hu

Egyedi városi retró bicajok - nem csak csajoknak

A Rocket Bikes régi, patinás városi kerékpárokkal kereskedik, amelyek kényelem és dizájn szempontjából egyaránt megfelelnek a mai igényeknek. Ezekhez alkatrészeket is találsz: régi lámpákat, dinamókat, kézzel csíkozott sárvédőket, nyaktáblákat. Új kerékpárok közül a Csepel 2010es holland típusú városi kerékpárjai kaphatóak, különböző dizájnnal. Régi kerékpárok teljes körű átvizsgálását, felújítását, országúti, verseny és női városi kerékpárok átdizájnolását, átépítését is kérheted, vagy régi és új vázakra komplett kerékpár egyedi igényeknek megfelelő felépítését! A kerékpárokhoz kiegészítőket, bevásárlókosarakat, csomagtartótáskákat, illetve a fiatal divattervezők által készített kerékpáros ruházatot és apróbb ajándéktárgyakat is találsz. www.rocketbikes.hu, http://www.facebook.com/RocketBikes

Lupusbag futárzsák, nem csak futároknak!

A farkasospiactéren több táska közül választhatsz: színes vagy egyszerűbb, kicsi vagy nagy, hétköznapi vagy "futárosabb" kivitelben - bárkinek, aki kerékpározik! Sokféle anyag és forma vár a karácsonyi piactéren, ahol még az idei csepeli futár EB logójával is találsz táskát. Ha nem a kész tatyók közül választanál, bármit megrendelhetsz!

http://www.lupusbag.hu/

 

Viszikli - teherhordó bringák nagy csomagokhoz, költözéshez, gyerekszállításhoz

A viszikli - eredeti, holland nevén bakfiets, angolul cargobike - egy városi közlekedési eszköz, teherhordó kerékpár, mely használható gyerekkel, kutyával, csomaggal. Vagy akár gyerekekkel, kutyákkal, csomagokkal, illetve ezek kombinációival. Ez utóbbi megoldás egyúttal garantálja, hogy a gyermek hosszabb távokon sem unatkozik. Karácsonyra 20% kedvezmény! www.viszikli.eu

Ajándékok a bringás ügy szolgálatában:

Idén is kaphatóak emlékpólók és pulcsik az őszi Critical Mass-ról fiús és lányos formában. Az ár 1500 és 4000 forint, de ennél többet is adhatsz, hiszen ez adomány, ebből tartja fent magát a mozgalom, ebből lesz a következő felvonulás. Több infót itt találsz a CM-es cuccokról, amit a Magyar Kerékpárosklub irodájában vehetsz át. Az MK pólót és tagságot árul ajándékba, mellyel tengernyi szolgáltatás jár, baleset- és felelősségbiztosítást kérhetsz igény szerint, és tagságoddal csak erősebb lesz az ország legnagyobb és leghaladóbb tudású biciklis szervezete.

Ha tetszettek az ötleteink, nézz meg róluk még több képet ebben a galériában, és lájkold a posztot a Hellókarácsony! blogon! Ha valamit kihagytunk volna, írd meg kommentben!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr942520489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása