Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

Szilveszterezz biciklivel! - bringabarát partik és helyek

Idén is összeszedtük, melyik helyeken nem kell zavarbajönnöd a biciklitárolástól ma este - ha még bármiért is zavarba jönnél. Kiindulópontunk saját tapasztalataink és a PestiEst (elég hiányos) biciklis-jelölései. Stílusmegkötés nincs, ha valami kimaradt szóljatok, és küldjetek vidéki programokat is mindenképpen! Ha pedig kocsmáznátok inkább, ajánljuk a Kocsmablogot, ahol egyre több hely bringás értékelését mi adjuk.

Ha még időben vagy, és közösen felvonulni szeretnél, 13:30-kor indul a Műjégtől a VBB Szilveszteri Tekerése, és 18-kor az év utolsó napjára eső, havonta megrendezett utolsó pénteki Minimal Mass.

A38: Elektrós, technós, törtütemes Szilveszter 3 helyszínen, bringabarát kiktőkorlátokkal a  Petőfi-hhíd budai hídfőjénél. Pörget: Palotai, Ludmilla, TMX, Fullstereo, Popbitch, Bergi, Svindler, Plastic Kids, cOp, Cadik, Mesterházy, Isu, Crimson, Chrom, Max Factor. Beklépő 2500 ft, elővételben 2000.

Almássy Hall: A városba költözik a Normafa party, ahol az elektronikus zenék legkülönbözőbb típusait 6 terembe sűrítették össze, erős látványbringádokkal. Lesz: Chris.su & SKC, Jade, Mindscape, DJ Sp, Norm, Siet, Weide, Wick, Axim, Djibril (A), Y-East, Neum, Tiaen, Dolphin, Sasa, Palotai, Ludmilla, Vida G, Pryus & Krueger, Spytech & Endor, Sinko, Dr. Zoidberg, Ioda & Tempo, Subotage, Merovingi, Naga & Beta, Andre, Toth Andras, Roland Handrick, Nathan P, Nosferato, Noco Cojumbo. 6 P betűs tároló és mégtöbb kerítés, korlát várja a bringákat. Belépő 2500 ft, 04 órától csak 1000, elővételben meg 1500-2000. VII.ker, Almássy tér

Anker: Szilveszteri Hurkatöltő és Kolbászfesztivál vár a Deáknál! A disznolkodáshoz zenét adja: Ozone + No/One, Dj Wenosh (HR), Zsolaa a Faktor Laborból és Bowel Swing. Belépő 800 ft, hurkatöltővel ingyenes! A régi toldis bulik újév előtti újraértelmezése az Anker közben.

Corvintető: Rap-es, elektromos és indis szilveszter lesz a Blaha Lujza téri Corvin áruház tetején. Velük: Akkezdet Phiai, Tolo, FeZ, Falcao, TMX, Popbitch, Fullstereo, Metha, Mira, a kisteremben pedig Gumipop dj-k várnak. Belépő 2000 ft, elővételben 1500, afterrel pedig 3000, elővételben 2500. Utcán egyszerű bringatárolók és 4 emeletnyi lépcsőház korlát várja a bicajokat.

Cökxpon Café Theater: pszichedelikus emebr és környezetbarát mosolygós Szilveszter Man O Mantrával, a Cayetanával, Kalumettel, Dr. Space-szel és Papával. Be 1200 ft. IX.ker. Soroksári út 8-10.

Csendes Létterem: Hajeleresztős dizsi a ház dj-ivel, ingyen, biciklitárolóval, díszbiciklikkel. V. ker. Ferenczy István utca 5.

Dürer-kert: Brains, Magashegyi Underground, Intim Torna Illegál, Irie Maffia Soundsystem, Reza, majd minimál afterparty w/ Dandy, Collins and Behnam, Coyote, World Junkie, Elektrockid. Kint és elvileg bent is leteheted a bringát, nem néznek ki ufó ruhában sem, a belépő pedig 3000 ft, elővételben 2500. Afterre 1000, lányoknak ingyen, 10-től 500.

Fogasház: A ház dj-i, Rozsda és Domán várják a nagy és kisérdeműt (haha), benti bringatároló szobával, vagy kinti fagyos korlátokkal. Nincs belépő, lesz disco az Akácfa utca 51-ben.

Fonó Budai Zeneház: Népzenei bujékolás a Magyarpalatkai Bandával Romániából, a Tékával és Berecz Andrással, 4500 ft-ért a XI. kerületi Sztregova utca 3.-ban.

Gödör: Klubszilveszter a Belgával, Frenkkel, a Besh o Drom-mal és dj Vikivel. Koncertek után dj Viki és Vida Tónival Torda Rádió parti. Elővételben 2550, ott 3000 a jegy, a bringás okot meg ugye nem kell magyaráznunk...

Instant: Három helyszínen parti lesz a Tilos Rádió dj-ivel és még egy rakás fellépővel. annyian lesznek, hogy inkább belinkeljük a programot.

Jelen: Dj Fülöppel konszolidált és ingyenes jazz szilveszter a Blaha mögött, a Corvin árúház hátuljában.

Könyvtár Klub- Treffort Kert: 2000 forintért kapsz egy koktélt, egy pezsgőt, egy virslit, és valószínűleg lesz winamp dj is.

Kuplung: Az Excess Krew újévén fellép a Tits and Clits, a Headshotboyz, Tolo, Popbitch, Datascent, Eirik és a Naked Kool. elektró, technó tápoldat a fülekbe 1000-ért a Király utca 46-ban.

Lámpás: Mr. Herb, Dj Bem és ER adja a különleges zenéket azon a helyen, ahol a pincébe vezető lépcső korlátjához is lakatolhatsz. Ingyenmóka a Dob- Síp sarkon.

Magyar Színház: A Harmadik Figyelmeztetés, vagyis a színház színészzenekara adja az ordibálni való rock és blues slágereket az Izabella utcai (Hevesi Sándor téri) színházban.

Március 15. tér: Ingyenes szbadtéri konfettihalom az Irigy Hónaljmiriggyel, Tóth Gabival, Kistehénnel, Hooligans-szel, Big Time-al.

Merlin: Az udvaron felállított biciklitárolóktól kicsit beljebb a Swatch This mulatsága vár velük: Fine Cut Bodies, Nora Naughty, Ferenc Vaspoeri, Marvin, Isu, Peter Bálbár, Bal, Said, Steady, Kebab, Confused, Display. Egyszerű minimal-house 1500ért, 23 óra után 2000ért. V. ker. Gerlóczy u. 4.

Művészetek Palotája: Amadinda Ütősegyüttes és Presser Gábor zenél újrahangszerelve, 7-től 17ezer forintig 22:45-től a Lágymányosi-híd pesti hídfőjénél.

Nyugati tér: Ingyenes buli 19-től a Plutoval, 20-tól az Anselmo crew-val, 21.20tól az Anima Sound Systemmel, 22.50től Egy Kiss Erzsi Zenével.

Oktogon: Itt is köztéri őrület lesz nagyra nőtt élő Viva TV-vel, interjúkkal, éjféli kurjongatással.

Old Man's Music Pub: Óévbúcsúztató megszokott slágerekkel, ingyen, az Akácfa utcai BKV székház mellett.

Pótkulcs: Na itt futárközeli buli lesz az Endorfin Zajoskörrel, a Szexlightkórral aztán Tonya diszkóval! Hejehuja a Csengery 65/B kis kertes beugrójában.

Roham Bár és Galéria: Progresszív törtütemek lesznek itt breakbeat-től a drum and bass-ig, állítólag látens és tősgyökeres biciklisfutároknak. Jön Minek, Lejön, Erizo, Boti, Turiszt, Dirty k Dj's. VIII. ker. Vas utca 16. 500 ft.

Silenus & Rézangyal Bistro: Compact Disco és Dj Ferro játszik popot 5900 ft-ért, éjféltől 2900 ftért. A belépőben van welcome drink, vacsora, éjféli virsli. Petőfi Sándor utca 17, dizájnolt biciklitárolóval.

Szentháromság tér: SOTE szilveszter lesz ingyen, ahol fellép BanDee, George, Rákász és Valics, Deby, Laca, Blade és Bon-bon.

Szikra Cool Tour House: Time Out és MTV Szilveszter 2500 ft-ért, VIP-be 10ezerért. Lesznek: Carbovaris, EZ Basic, Hangmás, neo, Tesco Disco dj-k, Death Disco dj-k és dj Adam. Teréz krt. 62. a Nyugatinál, kint kevés  ahely, de a benti korlátokra 4-5 bringa befér.

Szóda Kávézó és Mulató: Megszokott ingyen diszkó a Wesselény 18-ban P parkolókkal.

Tündérgyár: Metál szilveszter 2000 ft-ért, de ingyenes kávézóval a Tűzoltó utca 22-ben. Lesz Superbutt, Blind Myself, Stiff Bastard, Cherrybomb, Wrong Side of the Wall.

Tűzraktér: A tüzesek azt mondják, hogy ne náluk szilveszterezzünk, ezért csak egy linket adunk a programjukhoz.

Vörösmarty tér: Azért elmondjuk, hogy elsz 19-től Kardos Négyes, 20.30tól The Transform Quintet, 22.30tól Horgas Eszter és 00.20-tól Hárshegy Band. Ide gyere, ha a másnapi Híradóban akarsz ordibálni.

West- Balkán: A Páratlan Fesztivál keretében Quimby, Kiscsillag, Cyborg Templar, Infragandhi, Negro 5500-ért, éjjel 1-től 2000-ért. Lent 2000-ért S10 hiphop mesterek: Mr. Masters, Fantom Az, Vanis, Fixi4, Ponza, Bankos, KoolKasko, Takeshi, Johnny Drama, Bobakrome, Zomblaze, Dizko Stu, Dj Snare, Kreol, Németh Juci. Reméljük nem kell bemutatni a helyet, a Nyugatival van szemben, tudjátok, ahol bicajos partit nyomtunk a tavaszi CM után.

Nagy Biciglis Bujékolás Mindenkibe! Kurjongatás és konfettihegyek legyenek veletek 2012-ig!

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr732550405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása