Hungarian Cycle Chic

Stílusos bringások, bringás stílusok.

RIDE THE CATWALK: budapesti bringások a kifutón

Szeptember 22-én a Cyclechic.hu és a Street Fashion Budapest szervezésében az Autómentes Nap alkalmából lezárt Andrássy útra legördített vörös szőnyegen gurultak végig Budapest legstílusosabb bringásai. A három hetes RIDE THE CATWALK! kampányra 183 nevezés érkezett, akik közül a zsűri választása alapján több, mint 30-an mutatták meg magukat. A nemzetközi Cycle Chic mozgalom helyszínen lévő tagjai el voltak ragadtatva a budapesti bringás utcai divattól, mi pedig hihetetlen jó hangulatot érzékeltünk, ami mind belőletek áradt!

Ők voltak a zsűri tagjai:
Luu Anh Tuan (divattervező)
Bujdosó Bianka (az Our Fashion bloggere)
Till Attila (műsorvezető)
Fogt Linda (cyclechic.hu bloggere)
Hajdu András (fotós, Én és a biciklim)
Kolontai Dóra (a Glamour magazine stylistja)
Simonovics Ildikó (SFB projekt kurátora)
Szűcs Péter (a Fashion Issue főszerkesztője)
Mikael Colville- Andersen (a Copenhagencyclechic.com alapítója, a Guardian TOP10 divatbloggerének egyike)

Olvasd el bringázásról készült miniinterjúinkat a zsűritagokkal!

Nagyon köszönjük mindenkinek a nevezéseket és főleg a jelenlétet! Szerintünk tőletek lesz jobb város Budapest és a képeket elnézve Ti lesztek azok, akik utat mutattok mindenkinek, aki valamiért nem ült még bringára vagy azt gondolná, hogy a bicaj nem egy tökéletes stíluselem.

A divatbemutató modelljei között díjakat is sorsoltunk, a nyertesek pedig:

Két repülőjegy Koppenhágába a bringázás és a skandináv divat fővárosába
Szeglet Orsolya

 

Fashion Issue nyereménycsomag és megjelenés a magazin következő számában
Fonyódi Zita és Németh Ádám

 

MuyMuy - biciklis recycle anyagokból készült táska
Hasznos Jenny Sophie

 

 

Magyar Termék ajándékcsomag és STREET FASHION katalógus
Haberland Gábor

 

CYCLE CHIC könyv (3 db)
Süle Katalin, Pandastic Batie, Wehner Zsofia Anna













Azok között, akik nem nyertek, de beneveztek egy Magyar Kerékpárosklub éves tagság lesz kisorsolva, hoogy együtt erősítsük a bicajos ügyet.

Hajdu András, az Én és a Biciklim fotók készítője lőtt a modellekről streetfotókat, amiket ebben az albumban tudtok megnézni.

Hangulatképek Ladocsi Andrástól:

Köszönjük a szponzorok segítségét, akik nélkül az egész nem jöhetett volna létre: Csepel kerékpár, Magyar Kerékpárosklub, Budapesti Közlekedési Központ - Európai Mobilitási Hét, Dán Kulturális Intézet, Fashion Issue, MuyMuy, Magyar Termék Rajongói Oldal, Ankert.

Köszönjük a kifutós fotókat: Brett Michael Nelson, Bogart Pictures, GaZe - Berlin Cycle Chic

A bejegyzés trackback címe:

https://cyclechic.blog.hu/api/trackback/id/tr1004806854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycle chic

A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. 

 

 

Van képed? Küldd el a cyclechicdothu [at] gmail [dot]com címre. Ha küldesz képet, egyben elfogadod, hogy utómunkázhatjuk.

Copenhagen Cyclechic

 

Címkék

andrássy (51) bad (33) bajcsy (66) bam (47) bicikli (156) budapest (806) cargo (43) critical mass (68) csaj (890) csajok (99) csizma (75) csomagtartó (71) cyclechic (113) divatbemutató (54) dupla (30) elegáns (102) eső (40) farmer (61) felvonulás (67) fiú (153) fixi (48) fotópályázat (35) gyerek (88) gyerekülés (33) harisnya (40) hátizsák (47) (30) ing (55) kabát (63) kalap (38) kesztyű (30) kiskörút (114) kosár (198) közbringa (33) külföld (78) kutya (44) lakat (31) lány (322) magassarkú (137) margit (52) margit híd (31) napszemüveg (125) (92) nyár (306) öltöny (73) ősz (276) pasi (469) pasik (31) programajánló (44) sál (100) sapka (94) szállítás (31) szoknya (149) táska (112) tavasz (367) tél (259) videó (112) virág (42) zakó (30) Címkefelhő
süti beállítások módosítása